VeszprémFest
Premium Music Festival
2023. július 12-16.  

  • Mobile app :

Hajdu Klára Quartet

Hajdu Klára a hazai jazz élet kiemelkedő alakja és egyik legkeresettebb ének tanára. A jazzma.hu, az egyetlen magyar jazz portál olvasói 2013-ban az év énekesnőjének választották. 

A hazánkban és Európa szerte népszerű Fonogram-díjas jazz zenekar, a Balázs Elemér Group énekesnője volt közel egy évtizedig. Ennek köszönhetően hazánkban és külföldön is ismertté vált. Nagysikerű koncerteket adtak Európa, USA és Kanada nagyvárosaiban.

Tíz éve megalapította saját együttesét a Hajdu Klára Quartetet. 2013-ban jelent meg első lemezük "Come with me" címmel, amely nagy sikert, teltházas koncerteket hozott a zenekarnak. 

2015-ben jelent meg a "Plays Standards Dedicated to Chet Baker" című albumuk a kiváló trombitás Fekete-Kovács Kornél közreműködésével, amit a szakma "Az év hazai jazz albuma" kategóriában Fonogram-díjra jelölt.

Legutóbbi albumát Oláh Krisztiánnal, a quartet zongoristájával készítette duóban, "Deep in a Dream" címmel, amely elnyerte mind a szakma, mind a kritikusok rajongó elismerését.

Ezen az estén a zenekar az eddig megjelent albumairól válogat, de újdonságokkal is készülnek a veszprémi közönségnek.

  • Hajdu Klára - ének
  • Oláh Krisztián - zongora
  • Soós Márton - nagybőgő
  • Hoff Marcell - dob

https://m.facebook.com/hajduklaramusic/

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2023

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS
Primary Sponsors

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.