VeszprémFest
Premium Music Festival
2023. július 12-16.  

  • Mobile app :

Koós-Hutás Áron E.T. Project

Napjaink egyik legkeresettebb fiatal trombitása 2008-ban megnyerte a Tomsits Rudolf Jazz Trombita Tehetségkutató Versenyét. Koós-Hutás Áron neve sokak számára már más produkciókból is ismerős lehet, úgy mint a neves Budapest Jazz Orchestra, az underground körökben ismert Pannonia Allstars Ska Orchestra vagy a nemzetközi szintéren is ismert Djabe zenekar.

A legismertebb magyar előadók mellett az évek során lehetősége volt már több, nemzetközileg is ismert művésszel dolgozni és egy színpadra állni, beleértve többek között Brian Culbertson-t, Tony Lakatost, Erik Truffaz-t, Tommy Víg-et, Gerard Presencer-t, Joe Lovano-t, Joan Faulkner-t és Raul Midón-t. 2014-ben hazánkat képviselte az I. világháború 100. évfordulójára létrehozott nemzetközi nagyszabású kezdeményezésben, melyre a híres olasz jazztrombitás, Paolo Fresu kérte fel.

Koós-Hutás Áront 2015-ben az év jazztrombitásának választotta a JazzMa.hu közönsége, 2015-ben megjelenő első lemezének dala, a ‘Milk and Honey’ a Jazzy Dalverseny díjazottjai között szerepelt, lemezét a világhírű Kenny Garrett Quintet előtt mutathatta be a nagyközönségnek. Ez a bemutatkozó album, mely az E.T. Project nevet viseli, dalai igazi különlegességét az egyedülálló elektronikus, kozmikus hangszínekkel való fűszerezettség adja. A bemutatkozó album hat dala egy univerzális filozófián alapuló történetet mond el, s teszi ezzel is izgalmassá a zenei élményt a hallgatók számára.

Zenésztársaival 2014-ben a Casablanca-i Jazzablanca Festival-on olyan neves előadók mellett léphetett színpadra, mint Joss Stone, az Electro Deluxe, Stacey Kent. 2017 májusában pedig E.T. Projectjével a németországi Gronau JazzFest nagyszínpadán a világhírű Till Brönner előtt mutatkozott be az európai nagyközönségnek.

A projekt vadonatúj dala idén januárban debütált Running címmel: https://www.youtube.com/watch?v=7igPWW_UqAw

A Koós-Hutás Áron E.T. Project Studio Live Session sorozat első videója készült el az új szerzeményhez, mely szövegében egy önismereti utazásra indítja a hallgatót. Szembesülés, mély tartalom, de mindezek mellett a refrén igazán füllbemászó dallamvilága és szövege, újra és újra hallgatásra, lejátszásra készteti az embert. 2015 óta a project új, tehetséges tagokkal is bővült, akik személyére már a videóban is fény derül. A fiatal, tehetséges énekesnő, Kovács Réka személye és hangja egy új színfolt a project életében, mint ahogy Tálas Áron és Fonay Tibor profizmusa, zeneisége és játéka is újabb lendületet hoz. A produkcióban kezdetek óta résztvevő nagyszerű zenészei, mint Zeek, Oláh Gábor és Zana Zoltán a biztos alapot jelentik.

A zenekar tagjai:

  • Koós-Hutás Áron – trombita
  • Kovács Réka – ének
  • Zeek – rap, ének
  • Oláh Gábor – dob
  • Tálas Áron – billentyű
  • Barabás Tamás – basszusgitár
  • Zana Zoltán – szaxofon, ewi

Videók:

Infok: https://www.facebook.com/kooshutasarontrumpet

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2023

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS
Primary Sponsors

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.