VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobile app :

Enyedi Sugárka Jazz Tett

Enyedi  Sugárka a hazai kortárs jazz szcéna egyik legeredetibb énekes-dalszerzője.  A klasszikus hegedű tanulmányokat is végzett és harcművészetben is jártas énekesnő szívesen kísérletezik különböző égtájak ritmikai és dallamvilágával, spanyol nyelven szólaltatja meg saját szerzeményeit, melyek leginkább a jazz és világzene között foglalnak helyet.

Külföldön főként a ’Sun & Rain’ nemzetközi zenei projekt által, hazánkban a kitűnő kritikákat kapott impresszionista tengerparti hangulatú jazz albuma, a ’Las puertas abiertas’ (Kitárt kapuk) kapcsán ismerheti őt a nagyközönség. Jazz ének versenyek többszörös díjazottja, a Magyar Rádió Jazz ének versenyének Különdíjasa, ahol Al Jarreau volt a zsűri elnöke. Saját zenekarát 2010-ben alapította, emellett szövegíróként is aktív, több mint félszáz angol nyelvű dalszövege jelent meg különböző hazai nagylemezeken. Az Enyedi Sugárka Jazz Tett a Művészetek Palotájában 2015-ben már harmadszor lépett színpadra, és a világhírű független színház, a Maladype felkérésére a Színház- és Filmművészeti Egyetemen is szerepelt. Sugárka a 37. Nemzetközi Prágai Jazz Fesztivál meghívására élvonalbeli nemzetközi jazz formációval adott telt házas koncertet, valamint rendszeres fellépője hazánk legnevesebb jazz klubjainak. Sugárka második lemezének felvételei 2016-ban készülnek. 

A zenekar tagjai:
Enyedi Sugárka – ének
Csicsák György Balázs – gitár
szájharmonika
Piri Béla - bőgő, basszusgitár
Laskay Péter - dobok, ütőhangszerek
Fekete István - trombita, szárnykürt

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2023

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS
Primary Sponsors
Main media partner
Professional organizations

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.