VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobile app :

Lombos El Marci és a Juhász Attila Jazz Septet

Lombos Márton nevéhez dalszövegíróként több sláger fűződik. Olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Takács Nicolas, Oláh Gergő, Tóth Vera, Group’n Swing, a Back II Black Gáspár Laci vagy a Hooligans. 

A 2010-ben megrendezésre kerülő JazzyJazz Dalversenyen Jazz utca 10. című dalával nyerte el az első helyezést és a legjobb szövegírónak járó díjat. Több tévéműsor főcímdala is köthető a nevéhez. (Ridikül M1, Nagyszünet M2). De dolgozik színházi darabon zenei vezetőként a Dumaszínházzal és a Gólem Színházzal együttműködésben. 

A zenekar első lemeze, Voodoopest címmel 2014 nyarán jelent meg. Az alkotók által „felnőtt meselemezként” aposztrofált korong 12 dala 23 kiváló zenész, egy 50 fős gospel kórus és egy dramaturg munkájával készült. Élő fellépéseik alkalmával az előadókon kívül egy percussion-művész (ütőhangszeres), fúvós és egy vokalista , azaz 8 fő áll színpadra. Az életszagú, közéleti kortárs jazz lemez vicces és frappáns dalszövegeihez a hazai jazz színtér favorit csapata, a Juhász Attila Jazz Septet teremtette meg a minőségi, de egyben közérthető smooth jazz hangulattal átitatott muzsikát. 
A lemezről néhány szám már hallható a Jazzy Rádión.

Néhány referencia a teljesség igénye nélkül: MOM Kulturális Központ, MÜPA, önkormányzati rendezvények. Állandó klubunk az Orfeum. 

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2021

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS
Main Sponsor
Primary Sponsors
Media partners
Professional organizations

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.