VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobile app :

Vörös Janka e-Series

"Nagggyon komoly dög." /Bágyi Balázs, a Magyar Jazz Szövetség elnöke/

Vörös Janka fiatal, friss diplomás jazz énekesnő, a 2010-es I. Országos Jazzverseny első helyezettje, 2014-ben megnyerte az Emberi Erőforrások Minisztériumától az Ablakos Lakatos Dezső jazz előadóművészi ösztöndíjat.

Az e-Series 2013-ban alakult az ország legtehetségesebb fiatal fusion zenészeiből, az ez évi Magyar Jazz Ünnepének fő helyszínén debütált, azóta számos sikeres koncerten van túl. 2014 március 21-én jelent meg első albumuk, az „introduction”, melyen a saját szerzemények mellett áthangszerelt feldolgozások is hallhatóak. Ehhez támogatást a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítványtól kaptak. Az idei Jazzy Rádió szervezte VII. Jazzy Dalverseny legjobb 10 dala közé jutott "Never Cute" című új szerzeményük. Emellett Richard Bona előzenekaraként léphettek fel 2014. novemberében Székesfehérváron a Vörösmarty Színházban.

A zenekar minden tagja jazz-előadóművész végzettségű, mégis – zenei nyitottságuknak köszönhetően - a jazz mellett rengeteg más műfaj is megmutatkozik dalaikban és játékukban. Zeneiségüket a jazz alapokra épülő modern hangzás határozza meg. A szokványos és meghökkentő stílusjegyek vegyítésével különleges, izgalmas zenei hatást érnek el. 

Tagok:
Vörös Janka - ének
Fövenyi Máté - gitár, sampling
Mits Marci - szaxofon
Bögöthy Ádám - bőgő
Potesz Balázs - dob

You're Not The Only Man
Never Cute 2014

facebook

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2021

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS
Main Sponsor
Primary Sponsors
Media partners
Professional organizations

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.