VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Jar of Soul

A Jar Of Soul formáció három egészen más zenei közegből érkező zenész találkozásából született, RnB/Soul/Funk hangzásvilágú saját szerzeményekből és igényes átdolgozásokból épül fel koncertműsorunk. Tagjaink a hazai zenei világban több produkcióban is közreműködnek, célunk, hogy a saját stílusunkat becsempésszük az alkotás folyamatába, ezáltal eredeti, igényes - de mégis befogadható, kellően populáris - íz és hangulatvilágot varázsolva a hallgatóság elé. Zenekarunk stílusát a soul, hip-hop, funk és r&b műfajok határozzák meg, saját számaink mellett nemzetközi zenei életben „Húrok királynőjeként” is emlegetett, szemtelenül fiatal basszusgitárosnőnk, Muck Éva Bassology c. lemezéről dolgozunk át számokat a lehengerlő hangú Kovács Réka énekesnőnkkel és a “wakachuka-mester” Géczy Viktorunkkal. 

Küldetésünk: A legmeghatározóbb élményeket felidézni a zenén keresztül. 

  • Kovács Réka - ének
  • Muck Éva - basszusgitár
  • Géczy Viktor - gitár
  • Sánta Dániel - dobok

https://www.facebook.com/JarOfSoul/

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.