VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Csopak Demizson Allstars Orchestra

A zenekar egy alkalmi formációnak indult 2010 őszén, ahol a tagok változó összetételben csak egy-egy koncert erejéig jöttek össze közös zenélgetésre, komolyabb előkészületek nélkül. Mivel az együttes tagjai, egyéb formációkban már játszottak, ill. játszanak együtt, jól ismerték egymást, így a produkció előrehaladásának, az új műsor kialakulásának nem voltak nehézségei. Veszprém megyei zenekar lévén, rendszeres szereplői a Balaton környéki fesztiváloknak, kluboknak, ahol közönségük lelkesen támogatja a zenekar továbbélését, mára már tudatosabb, szakmai alapokon nyugvó munkáját. Minden egyes koncertjükön igyekeznek új színt vinni a programba, gyakran hívnak meg vendég zenészeket, szólistákat, ill. folyamatosan bővítik repertoárjukat a közönség kívánságának megfelelően. Alapvetően jazz, blues, funky, latin stílusokban játszanak feldolgozásokat, részben saját ízlésükre formálva, de műsorukban egyre inkább helyet kapnak saját szerzemények is.

A zenekar tagjai:

  • Márkus Luca – ének
  • Bérces Viktor - billentyűs hangszerek
  • Csomós Ferenc - dob
  • Nyakas Krisztián - basszusgitár, vokál
  • Szakáll Norbert - gitár

 

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.