VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Singer Street

A Singer Street 2011-ben a Grazi Vokál Totál a cappella Competition jazz kategóriájának első helyével írta be magát a jazzvokál világ életébe, majd következő évben a taiwani TCMC verseny győztese is lett jazz és performance kategóriákban. 

2012-től Turnézott Taiwanon, és megjelent első lemezük, majd magánkiadásban egy karácsonyi album és "Mégis szép az élet" címmel további két hanghordozó. 

2016-ban a Fertődi Ünnepi Játékok meghívására elkészítették és bemutatták Hay'd'n Seek című nagylemezüket, melyen Kim Nazarian a New York Voices énekesnője örömmel vállalta a közös munkát. 

2017-ben a Budafoki Dohnányi Zenekarral Abba Simphony előadásukkal a Tokaji Fesztiválkatlan, a Pozsonyi Aréna és a budapesti Papp László Sportaréna színpadán szerepeltek.

A cappella szerepléseik mellett triójukkal a Budapest Jazz Club állandó fellépői. Számos tv-s megjelenés, és fesztiválmeghívás (Alba Régia, Fool Moon...) színesíti az együttes életét amellett, hogy tagjai maguk is a magyar kultúra izgalmas személyiségei:

Fehér Gábor (basszus) a Singer Street alapítója és hangszerelője, a Cotton Club Singers együttes egykori tagja, zeneszerző, zenepedagógus. Testvére Fehér Adrienn (alt) EmeRTon-díjas énekesnő, musicalszínésznő, karvezető, számos lemez és előadás fűződik a nevéhez Bartus Patrícia (szoprán) a Pesti Magyar Színház színésznője, Fenyő Miklós zenekarának tagja, Philipp György(tenor) a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végzett karmester szakon, a Katona József Színház, a Nemzeti Színház, a Közép-Európa Táncszínház, a Magyar Állami Népi Együttes munkatársa.

A Veszprémfesten Cseke Gábor- zongora (MAO) és Bögöthy Ádám- nagybőgő (MAO) kíséretében adnak koncertet.

https://www.facebook.com/SingerStreet/

www.singerstreet.com

https://www.youtube.com/user/singerstreetmusic 

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.