Főtámogató
16. VeszprémFest
Premium Music Festival
2019. július 10-14.

  • Mobil applikáció :

Singer Street

A Singer Street 2011-ben a Grazi Vokál Totál a cappella Competition jazz kategóriájának első helyével írta be magát a jazzvokál világ életébe, majd következő évben a taiwani TCMC verseny győztese is lett jazz és performance kategóriákban. 

2012-től Turnézott Taiwanon, és megjelent első lemezük, majd magánkiadásban egy karácsonyi album és "Mégis szép az élet" címmel további két hanghordozó. 

2016-ban a Fertődi Ünnepi Játékok meghívására elkészítették és bemutatták Hay'd'n Seek című nagylemezüket, melyen Kim Nazarian a New York Voices énekesnője örömmel vállalta a közös munkát. 

2017-ben a Budafoki Dohnányi Zenekarral Abba Simphony előadásukkal a Tokaji Fesztiválkatlan, a Pozsonyi Aréna és a budapesti Papp László Sportaréna színpadán szerepeltek.

A cappella szerepléseik mellett triójukkal a Budapest Jazz Club állandó fellépői. Számos tv-s megjelenés, és fesztiválmeghívás (Alba Régia, Fool Moon...) színesíti az együttes életét amellett, hogy tagjai maguk is a magyar kultúra izgalmas személyiségei:

Fehér Gábor (basszus) a Singer Street alapítója és hangszerelője, a Cotton Club Singers együttes egykori tagja, zeneszerző, zenepedagógus. Testvére Fehér Adrienn (alt) EmeRTon-díjas énekesnő, musicalszínésznő, karvezető, számos lemez és előadás fűződik a nevéhez Bartus Patrícia (szoprán) a Pesti Magyar Színház színésznője, Fenyő Miklós zenekarának tagja, Philipp György(tenor) a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végzett karmester szakon, a Katona József Színház, a Nemzeti Színház, a Közép-Európa Táncszínház, a Magyar Állami Népi Együttes munkatársa.

A Veszprémfesten Cseke Gábor- zongora (MAO) és Bögöthy Ádám- nagybőgő (MAO) kíséretében adnak koncertet.

https://www.facebook.com/SingerStreet/

www.singerstreet.com

https://www.youtube.com/user/singerstreetmusic 

Főtámogató
Kiemelt támogatók
Támogatók
Médiapartnerek
Együttműködő partnerek