16. VeszprémFest
Premium Music Festival
2019. július 10-13.

  • Mobil applikáció :

Hajdu Klára Quartet

Hajdu Klára a hazai jazz élet kiemelkedő alakja és egyik legkeresettebb ének tanára. A jazzma.hu, az egyetlen magyar jazz portál olvasói 2013-ban az év énekesnőjének választották. 

A hazánkban és Európa szerte népszerű Fonogram-díjas jazz zenekar, a Balázs Elemér Group énekesnője volt közel egy évtizedig. Ennek köszönhetően hazánkban és külföldön is ismertté vált. Nagysikerű koncerteket adtak Európa, USA és Kanada nagyvárosaiban.

Tíz éve megalapította saját együttesét a Hajdu Klára Quartetet. 2013-ban jelent meg első lemezük "Come with me" címmel, amely nagy sikert, teltházas koncerteket hozott a zenekarnak. 

2015-ben jelent meg a "Plays Standards Dedicated to Chet Baker" című albumuk a kiváló trombitás Fekete-Kovács Kornél közreműködésével, amit a szakma "Az év hazai jazz albuma" kategóriában Fonogram-díjra jelölt.

Legutóbbi albumát Oláh Krisztiánnal, a quartet zongoristájával készítette duóban, "Deep in a Dream" címmel, amely elnyerte mind a szakma, mind a kritikusok rajongó elismerését.

Ezen az estén a zenekar az eddig megjelent albumairól válogat, de újdonságokkal is készülnek a veszprémi közönségnek.

  • Hajdu Klára - ének
  • Oláh Krisztián - zongora
  • Soós Márton - nagybőgő
  • Hoff Marcell - dob

https://m.facebook.com/hajduklaramusic/

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2019

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Támogatók
Médiapartnerek
Együttműködő partnerek
Szakmai szervezetek