Főtámogató
16. VeszprémFest
Premium Music Festival
2019. július 10-14.

  • Mobil applikáció :

Voga Viki

Voga Viki zenei pályája kezdetén gospel improvizációival hívta fel magára a közönség figyelmét Presser Gábor mellett, majd 2008-ban saját, soul-R&B-jazz stílusú, energikus, egyedi hangzású szerzői lemezével megkezdte önálló zenei karrierjét. A lemez címadó dala (“Don’t Hold It Back”) a Sláger Rádió Bumeráng c. műsorában debütált nagy sikerrel.

Voga Viki második következő szerzői albuma (‘Playing On the Radio”) a singer-songwriter stílus felé kanyarodik. Lágy dallamok, személyes hangvételű, pozitív, inspiráló üzenetek jellemzik a dalokat.

A harmadik szerzői lemezen (“Message In The Music”) a rhythm and blues-hoz való visszakanyarodás hallható, szövegeit tekintve háttérbe szorul a személyes hangvétel és inkább a társadalmi problémákat érintő témák felé fordult a szerző-előadó, Voga Viki.
A VeszprémFest színpadára Voga Viki és világszínvonalú zenészei a dalszerző eddigi három albumának repertoárjából készült válogatással készülnek. Szép ívű koncertre számíthat a közönség; a lágy dallamú, elringató jazz/soul/singer-songwriter daloktól a feszes, rhythm and blues stílusú, improvizatív betétekkel tűzdelt számokig.
A fekete hangú énekesnő energikussága és hangterjedelme igazi zenei ínyencséget kínál a fesztiválra látogató közönség számára.

“A dalokat és szövegeket én írom, ezért személyes ihletettségűek. Némelyik nyíltabban, néhány pedig átvitt értelemben, valamivel burkoltabban mesél az életemről, a gondolataimról. Nem egyszer kaptam már olyan visszajelzést, hogy ezek a gondolatok, érzések így zenében megfogalmazva másoknak is segítettek már, ez pedig mindig jó érzés hallani, hiszen indie előadóként rögös és hosszú út vezet a siker felé. Ezek a visszajelzések sok erőt adnak ilyenkor. Sokat kell dolgozni, hogy egy produkció működjön, de szerintem, ha a fő motiváció szívből jön, mindig van honnan energiát meríteni hozzá.”

(Voga Viki)

 

A zenekar tagjai:

  • Voga Viki: ének/billentyű/gitár
  • Kabelács Rita és Monori Gabriella: vokál
  • Krecsmáry Zsolt: dobok
  • Nagy János: ütős hangszerek
  • Varga Tivadar: billentyű
  • Pál Gábor: basszusgitár
  • Kardos Dániel: gitár

www.vikivoga.com

https://www.facebook.com/vikivoga

https://www.youtube.com/user/vikivoga

Főtámogató
Kiemelt támogatók
Támogatók
Médiapartnerek
Együttműködő partnerek