VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Voga Viki

Voga Viki zenei pályája kezdetén gospel improvizációival hívta fel magára a közönség figyelmét Presser Gábor mellett, majd 2008-ban saját, soul-R&B-jazz stílusú, energikus, egyedi hangzású szerzői lemezével megkezdte önálló zenei karrierjét. A lemez címadó dala (“Don’t Hold It Back”) a Sláger Rádió Bumeráng c. műsorában debütált nagy sikerrel.

Voga Viki második következő szerzői albuma (‘Playing On the Radio”) a singer-songwriter stílus felé kanyarodik. Lágy dallamok, személyes hangvételű, pozitív, inspiráló üzenetek jellemzik a dalokat.

A harmadik szerzői lemezen (“Message In The Music”) a rhythm and blues-hoz való visszakanyarodás hallható, szövegeit tekintve háttérbe szorul a személyes hangvétel és inkább a társadalmi problémákat érintő témák felé fordult a szerző-előadó, Voga Viki.
A VeszprémFest színpadára Voga Viki és világszínvonalú zenészei a dalszerző eddigi három albumának repertoárjából készült válogatással készülnek. Szép ívű koncertre számíthat a közönség; a lágy dallamú, elringató jazz/soul/singer-songwriter daloktól a feszes, rhythm and blues stílusú, improvizatív betétekkel tűzdelt számokig.
A fekete hangú énekesnő energikussága és hangterjedelme igazi zenei ínyencséget kínál a fesztiválra látogató közönség számára.

“A dalokat és szövegeket én írom, ezért személyes ihletettségűek. Némelyik nyíltabban, néhány pedig átvitt értelemben, valamivel burkoltabban mesél az életemről, a gondolataimról. Nem egyszer kaptam már olyan visszajelzést, hogy ezek a gondolatok, érzések így zenében megfogalmazva másoknak is segítettek már, ez pedig mindig jó érzés hallani, hiszen indie előadóként rögös és hosszú út vezet a siker felé. Ezek a visszajelzések sok erőt adnak ilyenkor. Sokat kell dolgozni, hogy egy produkció működjön, de szerintem, ha a fő motiváció szívből jön, mindig van honnan energiát meríteni hozzá.”

(Voga Viki)

 

A zenekar tagjai:

  • Voga Viki: ének/billentyű/gitár
  • Kabelács Rita és Monori Gabriella: vokál
  • Krecsmáry Zsolt: dobok
  • Nagy János: ütős hangszerek
  • Varga Tivadar: billentyű
  • Pál Gábor: basszusgitár
  • Kardos Dániel: gitár

www.vikivoga.com

https://www.facebook.com/vikivoga

https://www.youtube.com/user/vikivoga

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.