VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobile app :

Szakáll Norbert Quartet

A Szakáll Norbert Quartet egy jazz formáció, amely megszólalását tekintve akusztikus- kamarazenekari hatású kompozíciókat játszik. A Quartet az idei évben készíti első albumát, melynek megjelenése ez év júniusában várható. A zenekar programját jellemzően Szakáll Norbert gitár központú saját szerzeményei alkotják, melyben régi kollégái mellett fiatal tehetségek közreműködnek.

Nyakas Krisztián basszusgitárossal már több, mint tízéves barátság és munkakapcsolat köti össze, számos formációban szerepeltek már együtt.

A zongorista Oláh Krisztián jelenleg hazánk egyik legismertebb, legfoglalkoztatottabb fiatal tehetsége, aki saját formációin kívül számos kis és nagy projekt közreműködője, mint zongorista, hangszerelő és szerző. 

A doboknál a szintén fiatalabb korosztályhoz tartozó Serei Dániel ül, aki többek között a Pankastic!, az Oláh Krisztián Quartet, valamint a Budapest Jazz Orchestra tagja.

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2023

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS
Primary Sponsors
Main media partner
Professional organizations
Rosé, Riesling and Jazz Days
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.