VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobile app :

Antal Gábor Trio feat. Szőke Szandra

Az Antal Gábor Trió 2016-ban alakult. Eddig két instrumentális albumot jelentettek meg (Whirl 2017, Storm Dance 2019), valamint rengeteg koncertet adtak Magyarország fontosabb fesztiváljain és klubjaiban. A zenekar emellett turnézott többek közt Németországban, Hollandiában, Ausztriában, Romániában és Lettországban, illetve számos rangos szakmai díjjal is büszkélkedhet: a 2017-es Jazz In The Park nemzetközi versenyen elnyerte az 1. díjat, majd ugyanabban az évben a Budafoki Pincejárat versenyén közönségdíjas lett, továbbá különdíjakat nyert a Magyar Jazz Szövetség comboversenyén és a 2018-as Laureate World-jazz versenyen. A Trió 2018-ban (egyedüli instrumentális zenekarként) bekerült az NKA Hangfoglaló támogatott zenekarai közé, 2020-ban pedig elnyerte a Hangvilla-díjat is.

Szőke Szandra énekes, dalszerző-dalszövegíró. Dalszövegíróként többek közt Kaszás Péter 2017-ben Fonogram-díjjal kitüntetett Infinity Project című albumán közreműködött, de írt már Neumann Balázs, Petruska, Frey György és Fekete István lemezeire is. A Szőke Szandra Quintetben két nagylemez szerzője. Memory Palace című daluk a 2014-es Jazzy Dalverseny III. helyezettje lett. Az improvizációs színházzal foglalkozó Momentán Társulat állandó vendégelőadója. Pirisi Lászlóval közös, a brightoni Fringe fesztiválon is szerepelt re:Verze című zenei és szöveges improvizáción alapuló projektjük a 100. előadását ünnepli idén.

Az Antal Gábor Trió feat. Szőke Szandra produkció 2020-as megalakulása óta számtalan koncertet adott.

Szőke Szandra - ének, dalszövegek, zeneszerzés
Antal Gábor - zongora, zeneszerzés
Szentgallay György - basszusgitár, zeneszerzés
Molnár Mátyás - dob, zeneszerzés

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2023

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS
Primary Sponsors
Main media partner
Professional organizations
Rosé, Riesling and Jazz Days
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.