VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobile app :

Koós-Hutás Áron E.T. Project feat ZEEK

Koós-Hutás Áron neve sokak számára már más produkciókból is ismerős lehet, úgy mint a neves Budapest Jazz Orchestra, a vilagszerte turnezo Djabe jazz-world egyuttes az underground körökben ismert Pannonia Allstars Ska Orchestra vagy a balkán zenét játszó Guca Partyzans Brass Band. 

A legismertebb magyar előadók mellett (Charlie, Presszer, Illés zenekar, Caramel, Tóth Vera, Király Viktor…stb) az évek során lehetősége volt már több, nemzetközileg is ismert művésszel dolgozni és egy színpadra állni, beleértve többek között Peter Erskinet, Brian Culbertsont, Erik Truffazt, Steve Hackettet, Gulli Briemet, Gerard Presencert, Joe Lovanot, Joan Faulknert és Raul Midónt. 2014-ben hazánkat képviselte az I. világháború 100. évfordulójára létrehozott nemzetközi nagyszabású kezdeményezésben, melyre a híres olasz jazztrombitás, Paolo Fresu kérte fel.

Koós-Hutás Áront 2015-ben az év jazztrombitásának választotta a JazzMa.hu közönsége, ugyanebben az évben saját zenekarával az ET Projecttel megjelenő első lemezének ‘Milk and Honey’ című dalával Áron a Jazzy Dalverseny legjobb szólista díját nyerte el, lemezét a világhírű Kenny Garrett Quintet előtt mutathatta be a nagyközönségnek, 2017 májusában pedig E.T. Projectjével a németországi Gronau JazzFest nagyszínpadán a világhírű Till Brönner előtt mutatkozhatott be az európai nagyközönségnek. Szólistaként azóta meghívást kapott a világhírű Mezzoforte zenekar több koncertjére is.

Koós-Hutás Áron - trombita, szárnykürt 

Zana Zoltán - tenorszaxofon , EWI

Kovács Réka - ének, rap 

Zeek - rap

Tálas Áron - billentyűk

Barabás Tamás - basszusgitár

Oláh Gábor - dob

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2023

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS
Primary Sponsors
Main media partner
Professional organizations
Rosé, Riesling and Jazz Days
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.