VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Váczi Eszter és a Quartet

Váczi Esztert a magyar jazz-, és popzenét ismerő közönségnek nem kell bemutatni. A Jazz+Az együttes több slágerének is szólistájaként, vagy Bery duettpartnereként hónapokig hallhattuk hangját az összes magyar zenei rádió slágerlistáin. Saját zenekarával 2009-ben jelentetett meg először egy teljes albumot, mely azonnal az akkori jazz eladási listák elejére ugrott. Az album címadó dala, illetve egy másik slágere a Polygamy című nagyjátékfilm főcímének lett kísérete. Azóta 5 újabb albumot adtak ki, melyeken egyszerre popos és jazzes elemekkel átszőtt igényes szórakoztató muzsikát szolgáltatnak. Jazznek pop, ponak jazz. Eszter szövegírói kvalitásait egy Artisjus év szövegírója díj is megerősíti. 2024-ben kortárs költő-író kollégájával, Mesterházy Balázzsal jelentetnek meg új zenei anyagot.

Váczi Eszter - ének
Gátos Bálint - basszusgitár
Gátos Iván - billentyűs hangszerek
Schneider Zoltán - gitár
Molnár Mátyás – dobok

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.