VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Enyedi Sugárka Jazz Tett

Az énekes - dalszerző Enyedi Sugárka sokoldalú művész, több hazai és nemzetközi jazz verseny díjazottja. Európai és USA turnékon, zenei fesztiválokon szerepel hazai és külföldi formációival, kiváló jazz zeneszerzők állandó szövegírója. Négy önálló lemeze jelent meg, melyek közül a legfrissebb az ‘Everyday happiness’ című album.

Az Enyedi Sugárka Jazz Tett évek óta modern jazz, soul jazz, és latin jazz kreatív, újító szellemű képviselője Magyarországon. Koncertjeiken kifejezetten életigenlő műsort hallhat a közönség. Az énekesnő természetes, derűs egyénisége, egyszerre kislányos és nőies karakterekkel megáldott hangszíne különleges atmoszférát teremt. A saját kompozíciók nem titkolt szándékkal az élet szépségét és az emberi értékeket megerősítő mondanivalóval rendelkeznek. Ezek mellett a népszerű swing örökzöldek is megszólalnak.

Enyedi Sugárka - ének
Csanyi Zoltán - zongora
Takács Donát - basszusgitár
Fazekas Tamás - dobok

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.