VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Ed Philips and the Memphis Patrol

Az egyik legsikeresebb magyarországi rock-a-billy zenekar, amely 2011-ben alakult Budapesten. A zenekar célja Elvis Presley korai dalainak hiteles, de ugyanakkor mégis újszerű előadása, Elvis művészetének átemelése a 21. századba. A dalokat friss és új hangszerelésben adják elő, olykor jelentősen eltérve az eredetitől, de mindvégig megmaradva az ötvenes évek zenei hangzásánál, az előadások energikus és robbanékony stílusa a rock-a-billy fénykorát idézi.

A koncerteken amerikai katonai egyenruhában lépnek fel, amely utalás Elvis Európában töltött katonaéveire. Az évek során három lemezük és több klipjük jelent meg. Folyamatosan koncerteznek Magyarország mellett Nyugat-Európában, rock-a-billy fesztiválok és klubok rendszeres fellépői. 

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.