VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Canarro

A Canarro zenekar a francia manouche swing (avagy gypsy Jazz) stílus egyik legkiválóbb hazai képviselője. Utánozhatatlan hangvételben, saját és jól ismert dallamok: Django Reinhardt zenei öröksége Budapest múltszázadi szalonzenéivel fűszerezve, egy csipetnyi Párizzsal, és a jazz zenei szabadságával. A zenekar igényes hangzásvilága, egyéni stílusa, közvetlen és unikális zenei élményt nyújt közönségének.

Ha röviden kellene jellemezni: a Canarro eleven és izgalmas. 2023-ban Fonogram díjra jelölték a Fonó kiadásában megjelent New York Párizs Budapest című albumukat, amelyet Báró Maszkura, Orbay Lilla, és Caussanel Izabella énekesekkel készítettek közösen. A zenekar életének egyik legizgalmasabb sikere és eredménye, hogy már számos koncertet tudhatnak maguk mögött a stílus egyik nagyszerű belga művészével, Tcha Limbergerrel is.

Sidoo Attila - gitár / Lakatos Vilmos - gitár
Szakál Tamás - hegedű / ének
Marosi Zoltán - harmonika
Jakab Viktor - gitár
Soós Márton - bőgő

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.