VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Finucci Bros' new project: The Twins

A projekt különlegessége, hogy a  zenekar tagjai mindannyian ikrek.  Alapító tagjai a hazai és nemzetközi jazz élet elismert előadói, a Finucci ikrek. Balogh Roland Príma díjas jazz-gitárművész,aki háromszor nyerte el a világ egyik legjobb jazzgitárosa címet. Balogh Zoltán Ablakos Lakatos Állami Ösztöndíjas jazz-zongoraművész, a Florida-i jazz-zongoraverseny 2.helyezettje. A ritmusszekcióban sem kevesbé elismert zenészek vannak. A Gudics ikrek, Gudics Marcell és Gudics Martin számos hazai produkcióban bizonyította profi zenei tehetségét, virtuozitását. Olyan hazai előadók zenekarában játszottak már, mint Pápai Joci, Peet Project, The Biebers. Repertoárukban megtalálhatók ismert slágerek feldolgozásai a már tőlük megszokott “Finuccis” hangszerelésben, és saját dalok is. Zenei stílusukat az fülbemászó melódiák jellemzik virtuóz szólókkal. A zenekar másik különlegessége, hogy a mai modern zenében leginkább amerikai előadók által használt vocoderes hangzás is megszólal majd Balogh Roland által. Aki egyszer akár is hallotta már őket játszani, az tudja, hogy az élmény garantált. 

Balogh Roland - gitár, vocoder

Balogh Zoltán - zongora,synth

Gudics Martin - basszusgitár

Gudics Marcell - dob

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.