VeszprémFest
Premium Music Festival
2023. július 12-16.  

  • Mobil applikáció :

Fun Thomas Band

A FunThomas Band party és rendezvény zenekar 2013. tavaszán alakult egy baráti társaságból Várpalotán. Először az 5 fős alapzenekar indult útnak. Majd ehhez csatlakozott kicsit később egy 3 tagú fúvós szekció, valamint egy női énekes. Az így kialakult komplex, immár 9 tagú felállás kiemelte a bandánkat a környék hasonszőrű zenekarai közül. A célunk a hétköznapok szürkeségéből kiutat kereső és mutató örömzenélés volt a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon. Emellett produkciónkat már a kezdetektől fogva igyekeztünk minél szélesebb körben bemutatni, s őszinte jókedvünket mindenhol a közönségre is úgymond átragasztani. Repertoárunkat mind angol, mind magyar nyelvű közismert slágerekből állítottuk össze régi és modern örökzöldekből egyaránt. Így a paletta, amiről stílust meríthetünk egészen széles lett. A poptól, elkezdve a discon és a reggaen keresztül a funkyig és a jazzig mindenbe belekóstoltunk.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Főtámogató
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiatámogató
Szakmai szervezetek
Rozé Rizling Jazz Napok

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.