VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Antal Gábor Trio feat. Szőke Szandra

Az Antal Gábor Trió 2016-ban alakult. Eddig két instrumentális albumot jelentettek meg (Whirl 2017, Storm Dance 2019), valamint rengeteg koncertet adtak Magyarország fontosabb fesztiváljain és klubjaiban. A zenekar emellett turnézott többek közt Németországban, Hollandiában, Ausztriában, Romániában és Lettországban, illetve számos rangos szakmai díjjal is büszkélkedhet: a 2017-es Jazz In The Park nemzetközi versenyen elnyerte az 1. díjat, majd ugyanabban az évben a Budafoki Pincejárat versenyén közönségdíjas lett, továbbá különdíjakat nyert a Magyar Jazz Szövetség comboversenyén és a 2018-as Laureate World-jazz versenyen. A Trió 2018-ban (egyedüli instrumentális zenekarként) bekerült az NKA Hangfoglaló támogatott zenekarai közé, 2020-ban pedig elnyerte a Hangvilla-díjat is.

Szőke Szandra énekes, dalszerző-dalszövegíró. Dalszövegíróként többek közt Kaszás Péter 2017-ben Fonogram-díjjal kitüntetett Infinity Project című albumán közreműködött, de írt már Neumann Balázs, Petruska, Frey György és Fekete István lemezeire is. A Szőke Szandra Quintetben két nagylemez szerzője. Memory Palace című daluk a 2014-es Jazzy Dalverseny III. helyezettje lett. Az improvizációs színházzal foglalkozó Momentán Társulat állandó vendégelőadója. Pirisi Lászlóval közös, a brightoni Fringe fesztiválon is szerepelt re:Verze című zenei és szöveges improvizáción alapuló projektjük a 100. előadását ünnepli idén.

Az Antal Gábor Trió feat. Szőke Szandra produkció 2020-as megalakulása óta számtalan koncertet adott.

Szőke Szandra - ének, dalszövegek, zeneszerzés
Antal Gábor - zongora, zeneszerzés
Szentgallay György - basszusgitár, zeneszerzés
Molnár Mátyás - dob, zeneszerzés

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.