VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Lilienn és Kónyai Tibor Quartet

Lilienn és Kónyai Tibor duója a lélek derűjét viszi színpadra.

A felemelő és örömébresztő előadásukban jazz-standardak, jazz-esített különböző műfajok és energikus latin dallamok szólalnak meg, egészen a 20-as évektől napjaink dalainak fűszerezett hangulatú feldolgozásaiban.

A duó formációt 2013-ban alapították, azóta gyakran lépnek fel országszerte, a legjelentősebb jazz klubbokban, illetve egyre több koncert-meghívásnak tettek eleget külföldi városokban is, mint Koppenhága, Amszterdam, Bécs.  Legutóbb Los Angelesben volt nagy sikerük, ahol egy egész estés szilveszteri koncert adtak. Ezen felül televíziós műsoroknak is a gyakori vendégeik (Kívánságkosár, Szerencseszombat).

Fellépéseinkhez gyakorta hívnak meg vendég zenészeket, a hazai jazz képviselőibő,l mint pl Malek Andrea, Fábián Juli, Váczi Eszter, Barabás Lőrinc, Tóth Viktor, Micheller Myrtill stb.

A zenekar tagjai:

  • Lilienn – ének
  • Kónyai Tibor – zongora
  • Lakatos Pecek Krisztián – bőgő
  • Kalmár Zoltán -dob

https://youtu.be/0IPm6BU_hXQ

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.