VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Lombos úr

Lombos Mártonként anyakönyveztek 1974-ben. A balassagyarmati gyermekkor és a felsőfokú tanulmányaim után lettem egy srác csupán a sok közül, ki vidékről a (fő)városba került.

Voltam a Warpigs zenekar tagja, dolgoztam a Fix TV-nél, 2002-től kezdve dalszövegeket írtam és írok a magyar zenei élet művészeinek. Szövegeimet magukévá tették az elmúlt években a teljesség igénye nélkül: Takács Nikolas, Oláh Gergő, Tóth Vera, Nagy Adrienn, a Group’n’Swing zenekar, Gáspár Laci, a Sugarloaf, Emilio, Weisz Viktor, a Back II Black, Hooligans, és még sokan mások.
2010-ben első helyezett és a legjobb szövegíró lettem a Jazzy Jazz Dalversenyen a Jazz utca 10. című dalommal. A Ridikül tévéműsor főcímdala is a nevemhez köthető, de más televíziós csatornák műsoraiban is hallhatók a szerzeményeim.
Dolgozom színházi darabon, musicalen, dalszövegíróként és zenei vezetőként egyaránt, többek között a Dumaszínház - Gólem színház közös darabján a Zs-kategórián, és az Orfeum színpadán nagy sikerrel szereplő Anyád kínján.
Több éve vezetek szövegírói kurzusokat zenei táborokban, illetve az 5letszobrász alkotói kör ötletgazdája vagyok.

A VeszprémFesten - immáron második alkalommal - nagyszerű zenész barátaimmal és ezúttal mint Lombos úr lépek fel nagyon nagy örömömre, ahol a már jól ismert Voodoopest című lemezünk közismert dalai is felcsendülnek majd. 

A zenekar tagjai:

  •  Lombos Márton - azaz Lombos úr – ének
  • Cseh Balázs - dob
  • Rieger Attila – gitár
  • Juhász Attila - zongora
  • Piri Béla - bőgő
  • Dennert Árpád - szaxofon és vokál

Honlap: www.lombosur.hu
Facebook: https://www.facebook.com/lombosur/

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.