VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Koós-Hutás Áron E.T. Project

Napjaink egyik legkeresettebb fiatal trombitása 2008-ban megnyerte a Tomsits Rudolf Jazz Trombita Tehetségkutató Versenyt. Koós-Hutás Áron neve sokak számára már más produkciókból is ismerős lehet, úgy mint a neves Budapest Jazz Orchestra, az underground körökben ismert Pannonia Allstars Ska Orchestra vagy a nemzetközi szintéren is ismert Djabe zenekar.

A legismertebb magyar előadók mellett az évek során lehetősége volt már több, nemzetközileg is ismert művésszel dolgozni és egy színpadra állni, beleértve többek között Brian Culbertson-t, Tony Lakatost, Erik Truffaz-t, Tommy Víg-et, Gerard Presencer-t, Joe Lovano-t, Joan Faulkner-t és Raul Midón-t. 2014-ben hazánkat képviselte az I. világháború 100. évfordulójára létrehozott nemzetközi nagyszabású kezdeményezésben, melyre a híres olasz jazztrombitás, Paolo Fresu kérte fel.

Koós-Hutás Áront 2015-ben az év jazztrombitásának választotta a JazzMa.hu közönsége, 2015-ben megjelenő első lemezének dala, a ‘Milk and Honey’ a Jazzy Dalverseny díjazottjai között szerepelt, lemezét a világhírű Kenny Garrett Quintet előtt mutathatta be a nagyközönségnek. Ez a bemutatkozó album, mely az E.T. Project nevet viseli, dalai igazi különlegességét az egyedülálló elektronikus, kozmikus hangszínekkel való fűszerezettség adja. A bemutatkozó album hat dala egy univerzális filozófián alapuló történetet mond el, s teszi ezzel is izgalmassá a zenei élményt a hallgatók számára.

Zenésztársaival 2014-ben a Casablanca-i Jazzablanca Festival-on olyan neves előadók mellett léphetett színpadra, mint Joss Stone, az Electro Deluxe, Stacey Kent. 2017 májusában pedig E.T. Projectjével a németországi Gronau JazzFest nagyszínpadán a világhírű Till Brönner előtt mutatkozhat be az európai nagyközönségnek.

A projekt vadonatúj dala idén januárban debütált Running címmel: https://www.youtube.com/watch?v=7igPWW_UqAw

A Koós-Hutás Áron E.T. Project Studio Live Session sorozat első videója készült el az új szerzeményhez, mely szövegében egy önismereti utazásra indítja a hallgatót. Szembesülés, mély tartalom, de mindezek mellett a refrén igazán füllbemászó dallamvilága és szövege, újra és újra hallgatásra, lejátszásra készteti az embert. 2015 óta a project új, tehetséges tagokkal is bővült, akik személyére már a videóban is fény derül. A fiatal, tehetséges énekesnő, Kovács Réka személye és hangja egy új színfolt a project életében, mint ahogy Szebényi Dániel és Fonay Tibor profizmusa, zeneisége és játéka is újabb lendületet hoz. A produkcióban kezdetek óta résztvevő nagyszerű zenészei, mint Zeek, Oláh Gábor és Zana Zoltán a biztos alapot jelentik.

A zenekar tagjai:

  • Koós-Hutás Áron – trombita
  • Kovács Réka – ének
  • Zeek – rap, ének
  • Oláh Gábor – dob
  • Szebényi Dániel – billentyű, talkbox, vocoder
  • Fonay Tibor – basszusgitár
  • Zana Zoltán – szaxofon, ewi

Videók:

Infók:

https://www.facebook.com/kooshutasarontrumpet

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.