VeszprémFest
Premium Music Festival
2023. július 12-16.  

  • Mobile app :

áRON feat. Mujahid Zoltán

A Romhányi Áron vezette zenekar a lendületes, magas energiaszintű előadásmódjával rendszerint elvarázsolja a közönségét, akár új saját dalokat, akár United slágereket, akár feldolgozást játszanak. Áron rapelése, Mujahid Zoltán egyedi hangszíne, valamint a minőségi hangszeres szólók egy igényes, és közben táncolható koncertben teljesednek ki.

Romhányi Áron Artisjus díjas (“Az év könnyűzeneszerzője 2014”), eMRTon, többszörös Fonogram díjas zeneszerzőt és zongoraművészt a United zenekarból ismerheti a nagyközönség, többek között a Hófehér Jaguár, a Nincs ősz, nincs tél, Keserű méz, Hajnalban még a Nap is más, Végső Vallomás c. dalok fűződnek a nevéhez. A Liszt Ferenc zeneművészeti Egyetemen szerzett diplomát jazz zongora szakon 2001-ben.

Mujahid Zoltán a Megasztár első szériájának döntőse volt, azóta töretlen szólókarrierje mellett a Group’n'Swing zenekar frontembere. A Liszt Ferenc zeneművészeti Egyetemen szerzett diplomát jazz-ének szakon 2008-ban.

 

Romhányi áRON: rap, zongora

Mujahid Zoltán: ének

Potesz Balázs: dob

Szuna Péter: basszusgitár

Mits Marci - szaxofon

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2023

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS
Main Sponsor
Primary Sponsors
Main media partner
Professional organizations
Rosé, Riesling and Jazz Days

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.