VeszprémFest
Premium Music Festival
2023. július 12-16.  

  • Mobile app :

Enyedi Sugárka Jazz Tett

Enyedi Sugárka neves jazzének versenyek díjazottjaként, rangos nemzetközi jazz fesztiválok fellépőjeként 2010-ben az Európa Jazzhíd fesztiválon mutatkozott be saját formációjával. A fiatal jazz generáció színe-javához tartozó Enyedi Sugárka Jazz Tett egyike a legszínvonalasabb produkcióknak a hazai jazz életben. A formáció a Művészetek Palotájában ez idáig három koncertet adott; rendszeresen koncertezik a Budapest Jazz Clubban, a BMC - Opus Jazz Clubban, az ország vidéki jazz klubjaiban, valamint művészeti, kulturális, és jazz fesztiválokon.

Koncertjeiken Sugárka saját dalait adják elő, melyekben az énekesnő latin- amerikai zenei világ iránti vonzalma is megbújik. A repertoárjukban szereplő dalok nagyrészt spanyolul szólalnak meg, finom szövetet alkotva a jazz tradíciójával, a magyar zenei gyökerekkel, valamint kelettől nyugatig más égtájak ritmus- és hangzásvilágával.

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2023

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS
Main Sponsor
Primary Sponsors
Main media partner
Professional organizations
Rosé, Riesling and Jazz Days

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.