VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobile app :

Kiss Flóra &Tóth Mátyás Duó

Kiss Flóra kezdetben autodidakta módon képezte magát, majd a Kőbányai Zenei Stúdióban folytatta tanulmányait. Az ebben az iskolában tanító Fekete-Kovács Kornél felfigyelt tehetségére, és a fiatal énekesnő a tanár úr vezette Modern Art Orchestra Session estjén, a Bigband évadzáró koncertjén, valamint Kornél és a MAO tagjaiból verbuválódott szextett formációjával is többször fellépett. Tagja volt a Voler Mouche nevű elektronikus chill out zenekarnak, később a Budapest Voices kórusformációt, majd a Balázs Elemér Groupot erősítette.

Tóth Mátyás gitáros a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen M.A szakán diplomázott 2014-ban. A közönség Pátkai Rozina Jazzénelesnővel ismerhette meg nevét, akivel 2011-ben kezdett el együtt dolgozni. Az énekesnővel szerte Európában és Amerikában adtak nagysikerű koncertet. 2013-ban az amerikai Independent Music Awards közönségdíját nyerte el a zenekar, szintén ebben az évben pedig a Made in New York Jazz Competition döntős zenekarakén utazott Rozinával New Yorkba, ahol a verseny gálakoncertjén többek között Randy Brecker-rel és Lenny White-tal állhatott egy színpadon

A frissen alakult duó jelenleg az első közös lemezén dolgozik, amin a saját számok mellett többek között jazz örökzöldek és modern slágerek hallhatóak lesznek.

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2021

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS
Main Sponsor
Primary Sponsors
Media partners
Professional organizations

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.