VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Somló Tamás és barátai

Somló Tamás egy csokorra valót nyújt át több évtizedes pályafutása dalaiból, melyek tolmácsolásában sokat próbált zenész barátai segédkeznek. A legsikeresebb LGT dallamok mellett játszanak az ős-Omegától, valamint Tamás szólólemezeinek anyagából is. A koncerteket a felszabadult örömzenélés szokta jellemezni, mely garantálja a közönség kiváló hangulatát.

Közreműködnek
Somló Tamás - ének 
Locsmándi Bence - gitár 
Gyöngyösi Gábor - zongora 
Szentmihályi "Michel" Gábor - dob

Somló Tamás 
énekes, basszusgitáros, szaxofonos, dalszerző, artista és jogász. Legismertebb a Locomotiv GT énekeseként, s több sikert aratott dal szerzőjeként. 
A Práter utcai Általános Iskolában tanult, amelynek zenetagozatára íratták be, ahol hegedűn játszott. Később Heinemann Sándornak, a Roayal Orfeum tulajdonosának hatására került az Állami Artistaképzőbe, ahol zsonglőr, akrobatika, tánc,balett, pantomim és karate volt a tananyag. Artistaként körbeutazta a világot a Luxor nevű csoportjával. 2004-ben az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogi diplomát. 
Elsősorban a Locomotiv GT énekeseként, basszusgitárosaként, szaxofonosaként ismert, de korábban rövid ideig az Atlasznak, ezt követően az Omegának és más együtteseknek is tagja volt. Több szólólemeze is megjelent. Sikeres dalok szerzője. A legismertebbek: Álomarcú lány; Ülök a járdán; Valamit mindig valamiért; Boogie a zongorán; Primadonna; Nagyon kell, hogy szeress; Annyi mindent nem szerettem még.

Zenekarai
Omega (1964–1967)
Kex (1969–1971)
Non Stop
Locomotiv GT (1973–)

 

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.