VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Szalóki Ági Trió

Szalóki Ági évek óta játszik együtt a két kiváló jazz gitáros - zeneszerzővel, Juhász Gáborral és Lamm Dáviddal. Triójukban azokhoz a dalokhoz nyúltak, melyeket már többször, másféle felállásban is játszottak együtt, és mindhármójuk számára fontossá váltak. Az akusztikus gitárokkal kísért dalok finomak, érzékenyek, személyesen szólítják meg a hallgatót.

A műsorban keveredik a népi az urbánus hagyománnyal, a magyar más népek szerelmes dalaival, gyökerük mégis egy. Vágyakozással teli, melankolikus szerelmes dalok, melyek magukban rejtik a beteljesülés lehetőségét is. A koncerten magyar költők megzenésített versei (Jónás Tamás , Szabó T. Anna) hangzanak el, és a portugál fado mellett cigány hallgatóval, szefard zsidó dallal, magyar népdalokkal, Karády feldolgozásokkal is találkozhatunk.

A zenekar tagjai:
Szalóki Ági – ének
Juhász Gábor-gitár
Lamm Dávid – gitár

www.szalokiagi.hu/formaciok/szaloki-agi-trio

 

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Támogatók
Szakmai szervezetek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.