VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Király Martina Band

Király Martina pályáját az Equinox Jazz Quartetben kezdte, majd a 13 tagú, ”urbánus popzenét” játszó Anselmo Crew énekesnőjeként folytatta. Szerzőként, illetve előadóként dolgozott a Hobo Blues Band-del, Zoohackerrel, Palya Beával és Novák Péterrel.

Első lemeze 2011-ben jelent meg,”Ready for you” címmel. Az albumon hallható „Ballonkabát” második helyezést ért el a Jazzy Rádió 2012-es dalversenyén, a Magyar Jazz Szövetség különdíjával társulva. Martina dalszerzői tehetségét a Magyar Zeneszerzők Szövetsége 2013-ben az év könnyűzenei szerzőjét illető Orszáczky Jackie-díjjal ismerte el.

A Király Martina Band repertoárját alapvetően Martina funk-soul-blues szerzeményei alkotják, de folk- rock és rap ihletésű darabok is felbukkannak, melyeket magas színvonalú hangszeres játékkal, helyenként improvizatív elemekkel adnak elő.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.