VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Lilienn és Kónyai Tibor Quartet

A Lilienn & Kónyai Tibor Quartet spanyol és brazil dallamokat, valamint a húszas évek Amerikáját és a jazz életérzést hozza el a Rozé Rizling és Jazz Napokra.

A duó formációt 2013-ban alapították. Gyakran lépnek fel országszerte a legjelentősebb jazz klubokban, és egyre több koncert-meghívásnak tesznek eleget külföldön is. Játszottak Koppenhágában, Amszterdamban, Bécsben, Pozsonyban, legutóbb pedig Los Angelesben. Kónyai Tibor zongorista-zeneszerző  fúvósokból és vonósokból álló zenekarával, az Art Classic-kal hét szerzői lemezt jelentetett meg eddig. A hazai jazz olyan jeles képviselőivel játszott együtt többek között, mint Váczi Eszter, Malek Andrea, Micheller Myrtill, Fabián Juli, Cserháti Zsuzsa, Deseő Csaba, Juhász Gábor, Gyárfás István, Tóth Viktor és Barabás Lőrinc.

A zenekar tagjai:

  • Lilienn- ének
  • Kónyai Tibor- zongora
  • Hegyi Zoltán- nagybőgő
  • Kalmár Zoltán- dob

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.