VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobil applikáció :

Gáspár Szilvi Jazz Band

A zenekar 2007-ben alakult. A tagok 2009-ben végeztek a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszakán, amit ugyanezen év májusában koronáztak meg a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében adott sikeres diplomakoncertjükkel. Azóta rendszeresen fellépnek és tesznek eleget különféle meghívásoknak, felkéréseknek.

Zenéltek a Magyar Rádió Márványtermében, a Műcsarnokban, a Múzeumok Éjszakáján, Székesfehérváron a Vörösmarty Színházban és a Székesfehérvári Kortárs Művészeti Fesztiválon.

Repertoárjuk főleg ismert jazz-örökzöldekből áll, de saját dalokat is előadnak. Műsorunkban a jazz hangzásvilága mellett megtalálhatók a latin, a funky és a soul zene elemei is. A számok többsége saját hangszerelésű, ami egyedi hangzást kölcsönöz a daloknak.

A zenekar tagjai:

  • Gáspár Szilvia- ének
  • Piller Balázs- zongora
  • Miklós Milán- basszusgitár, nagybőgő
  • Szilágyi Márton- dob

vendég:

  • Cserta Balázs- szaxofon

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2021

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Főtámogató
Kiemelt támogatók
Médiatámogatók
Szakmai szervezetek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.