VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Gáspár Szilvi Jazz Band

A zenekar 2007-ben alakult. A tagok 2009-ben végeztek a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszakán, amit ugyanezen év májusában koronáztak meg a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében adott sikeres diplomakoncertjükkel. Azóta rendszeresen fellépnek és tesznek eleget különféle meghívásoknak, felkéréseknek.

Zenéltek a Magyar Rádió Márványtermében, a Műcsarnokban, a Múzeumok Éjszakáján, Székesfehérváron a Vörösmarty Színházban és a Székesfehérvári Kortárs Művészeti Fesztiválon.

Repertoárjuk főleg ismert jazz-örökzöldekből áll, de saját dalokat is előadnak. Műsorunkban a jazz hangzásvilága mellett megtalálhatók a latin, a funky és a soul zene elemei is. A számok többsége saját hangszerelésű, ami egyedi hangzást kölcsönöz a daloknak.

A zenekar tagjai:

  • Gáspár Szilvia- ének
  • Piller Balázs- zongora
  • Miklós Milán- basszusgitár, nagybőgő
  • Szilágyi Márton- dob

vendég:

  • Cserta Balázs- szaxofon

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.