VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

 • Mobil applikáció :

Caro Emerald

Előzenekar: Honky Crew 20:00 órától, kapunyitás: 19:00

Caro Emerald holland énekesnő. Előadói stílusában egy popsztár egyénisége ötvöződik a hollywood-i aranykor filmsztárjainak megjelenésével, egyedi hangja és izgalmas zenei világa napjaink egyik legizgalmasabb énekesnőjévé teszi. A most 36 éves művésznő karrierje csúcsán, különleges koncertprogrammal érkezik a VeszprémFestre.

Caro Emerald Caroline Esmeralda van der Leeuw néven született. Karrierje 2007-ben kezdődött, amikor felvette Back It Up című dalát. A szerzeményt egy évvel később előadta egy holland TV műsorban, óriási sikerrel.

Az énekesnő első lemeze Deleted Scenes From The Cutting Room Floor címen jelent meg 2010-ben. Különleges album született: az anyag, melyet a 40-es és 50-es évek zenéi és filmjei ihlették, tökéletes elegye a ballroom jazz, a tangó, valamint a groovin' jazz hangzásnak, némi mambó behatással. A Deleted Scenes From The Cutting Room Floor kirobbanó siker volt. Első dala 2009 nyarának legnagyobb holland slágere volt, a következő kislemez, A Night Like This pedig rögtön első helyen kezdett 2010 januárjában. A nagylemez ugyancsak első helyen nyitott az eladási listán, és 6 héten belül platina státuszt ért el. 30 héten keresztül őrizte első helyét, amellyel megdöntötte Michael Jackson Thriller-rekordját Hollandiában. Az anyag tucatnyi európai országban is megjelent hasonló sikereket elérve, mára közel másfél millió példány kelt el belőle.

2013 májusában jelent meg második lemeze The Shocking Miss Emerald címmel, amely megismételte elődje nemzetközi sikerét, többek között az angol slágerlistán is rögtön az első helyen kezdett. Több mint 2,5 millió példányban kelt el világszerte, és olyan díjakat hozott az énekesnőnek, mint az Echo, a Goldene Kamera, az Edison Award, az EBBA és az MTV Music Award. Caro és csapata számtalan teltházas turné mellett a fesztiválok kedvence lett, felléptek többek között a Glastonbury és az Isle of Wight fesztiválon is.

Caro Emerald Veszprémben aktuális koncertprogramját adja elő, amellyel visszanyúl az első lemez világához, a ballroom jazz, a tangó és a 90-es évek groovin' jazz izgalmas keverékéhez.

Felállás:

 • Caro Emerald - ének
 • Stephen Large – billentyűs hangszerek
 • Wieger Hoogendorp - gitár
 • Jeroen Vierdag - basszusgitár
 • Rémon Hubert - dob
 • Claus Tofft - ütőhangszerek
 • Benjamin Cummings - trombita
 • David Temple - szaxofon

Előzenekar

Honky Crew
20:00 órától, kapunyitás: 19:00

Mi lesz abból, ha egy electroswing DJ és egy vintage műfajokban jártas dobos találkozik? Jelen esetben egy electroswing szupergroup!

A Honky Crew, Ordiman és Tamási László nevével fémjelzett, merőben új koncepció. A DJ és dobos dalszerző páros az electroswing legjavát mutatja be egy olyan színpadi show keretein belül, melynek szerves része a zenéhez kapcsolódó, LED monitorokon és projektoron megjelenített izgalmas látványvilág. A saját dalokra és remixekre épülő műsor nagyszerű szórakozást ígér, igazi pörgős, táncos, vidám live show elő dobbal és DJ-vel.

Ordiman a magyarországi legismertebb electroswing DJ, producer, dalszerző. Számos hazai és külföldi előadónak készített remixet, saját dalai pedig nemzetközi szinten is elismertek a szcénában. A legtöbb fesztiválon és klubban lehet vele találkozni, neve garanciája a jó bulinak. A Stereo Swing zenakar tagja, mellyel számos nemzetközi és hazai fesztiválon, rendezvényen bizonyítottak már.

Tamási László dobos, dalszerző, producer. Az utóbbi tíz évben dobosként elsősorban a Mystery Gang oszlopos tagja, mellyel bejárták a világ számos fesztiválját és klubjait, a MÜPA-tól a kisebb színpadokig, New York-tól Milánóig. Dalszerzőként és szövegíróként a Stereo Swing nevű electroswing zenekar megalapítója és producere, ezen tevékenységéért 2018-ban Fonogram díjra jelölték. Megjelentek dalai külföldi kiadók válogatáslemezein, és egyéb kiadványain Angliában, Németországban, Ausztriában és Kanadában, valamint Szűcs Gabi legutóbbi szólólemezére is készített szerzeményeket.

A csapat első hivatalos, két dalt tartalmazó EP-je 2018. okt. 1-én jelent meg “Back to the old school” címmel.

Felállás:

 • Ordiman - DJ
 • Tamási László – dob

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.