VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobile app :

Somló Tamás és barátai

Somló Tamás egy csokorra valót nyújt át több évtizedes pályafutása dalaiból, melyek tolmácsolásában sokat próbált zenész barátai segédkeznek. A legsikeresebb LGT dallamok mellett játszanak az ős-Omegától, valamint Tamás szólólemezeinek anyagából is. A koncerteket a felszabadult örömzenélés szokta jellemezni, mely garantálja a közönség kiváló hangulatát.

Közreműködnek
Somló Tamás - ének 
Locsmándi Bence - gitár 
Gyöngyösi Gábor - zongora 
Szentmihályi "Michel" Gábor - dob

Somló Tamás 
énekes, basszusgitáros, szaxofonos, dalszerző, artista és jogász. Legismertebb a Locomotiv GT énekeseként, s több sikert aratott dal szerzőjeként. 
A Práter utcai Általános Iskolában tanult, amelynek zenetagozatára íratták be, ahol hegedűn játszott. Később Heinemann Sándornak, a Roayal Orfeum tulajdonosának hatására került az Állami Artistaképzőbe, ahol zsonglőr, akrobatika, tánc,balett, pantomim és karate volt a tananyag. Artistaként körbeutazta a világot a Luxor nevű csoportjával. 2004-ben az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogi diplomát. 
Elsősorban a Locomotiv GT énekeseként, basszusgitárosaként, szaxofonosaként ismert, de korábban rövid ideig az Atlasznak, ezt követően az Omegának és más együtteseknek is tagja volt. Több szólólemeze is megjelent. Sikeres dalok szerzője. A legismertebbek: Álomarcú lány; Ülök a járdán; Valamit mindig valamiért; Boogie a zongorán; Primadonna; Nagyon kell, hogy szeress; Annyi mindent nem szerettem még.

Zenekarai
Omega (1964–1967)
Kex (1969–1971)
Non Stop
Locomotiv GT (1973–)

 

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2021

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS
Main Sponsor
Primary Sponsors
Media partners
Professional organizations

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.