VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobil applikáció :

Gasztro kiállítók

Oliva Étterem - tapas, pástétom, wines
Az Oliva Étterem a veszprémi gasztronómia egyik legszerethetőbb színfoltja. Egy olyan hely, ahol a vendég, és a személyzet is jól érzi magát, ahol a vendégeknek az a benyomásuk, hogy olyan személyzet veszi őket körbe és szolgálja ki, akik szeretik a munkájukat, és azt professzionális szinten végzik. Az étterem a Rozé, Rizling és Jazz Napokon pástétomokkal, sajtokkal és hideg finomságokkal várja a vendégeket.
Rolling Chef by Káli Gourmet foodtruck
Creative Kitchen foodtruck
Algida Lounge
Nobilis Pálinka - Gyümölcsbe zárt pillanatok
Tihany Sajtbisztró
Vitéz kürtös - Azeredetikürtőskalács
Az igazi, hagyományos kürtőskalács faszénparázson sül, frissen dagasztott, kovászos kalácstésztából készül. Jellegzetes ízét a belül puha, finoman kisült tészta és kívül a ropogós cukormáz ízharmóniája adja. És hogyan lesznek az egyszerű, faszénparázson sült kürtőskalácsból ilyen lenyűgözően szép, ellenállhatatlan és eszméletlen finom kürtős-desszertek? - annak csak a jó ízlés és a képzelet szab határt! De természetesen nagy gondossággal odafigyelünk az ízek harmóniájára és összhatására, illetve, hogy kürtőskalács-desszertjeink könnyen fogyaszthatóak legyenek és a legfontosabb, hogy megőrizzük a roppanós cukormázas kürtőskalács mivoltát, hogy a desszertekben is a kürtőskalács, mint fő alkotóelem kapja a főszerepet!

Stari Sör - Prémium minőségű kisüzemi, kézműves sörök a Balaton-felvidékről

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2021

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Főtámogató
Kiemelt támogatók
Médiatámogatók
Szakmai szervezetek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.