VeszprémFest
Premium Music Festival
2023. július 12-16.  

  • Mobil applikáció :

Gasztro kiállítók

Vitéz kürtös - Azeredetikürtőskalács
Az igazi, hagyományos kürtőskalács faszénparázson sül, frissen dagasztott, kovászos kalácstésztából készül. Jellegzetes ízét a belül puha, finoman kisült tészta és kívül a ropogós cukormáz ízharmóniája adja. És hogyan lesznek az egyszerű, faszénparázson sült kürtőskalácsból ilyen lenyűgözően szép, ellenállhatatlan és eszméletlen finom kürtős-desszertek? - annak csak a jó ízlés és a képzelet szab határt! De természetesen nagy gondossággal odafigyelünk az ízek harmóniájára és összhatására, illetve, hogy kürtőskalács-desszertjeink könnyen fogyaszthatóak legyenek és a legfontosabb, hogy megőrizzük a roppanós cukormázas kürtőskalács mivoltát, hogy a desszertekben is a kürtőskalács, mint fő alkotóelem kapja a főszerepet!

Tihany Sajtbisztró
Nobilis Pálinka - Gyümölcsbe zárt pillanatok
Rolling Chef foodtruck
Pápai ízek vegán foodtruck
Algida Lounge
Fesztivál Koktél Bár - Heinemann testvérek
Hübris sörfőzde
Creative Kitchen foodtruck
Oliva Étterem - Tapas & Antipasti az Oliva konyhájából
Az Oliva Étterem a veszprémi gasztronómia egyik legszerethetőbb színfoltja. Egy olyan hely, ahol a vendég, és a személyzet is jól érzi magát, ahol a vendégeknek az a benyomásuk, hogy olyan személyzet veszi őket körbe és szolgálja ki, akik szeretik a munkájukat, és azt professzionális szinten végzik. Az étterem a Rozé, Rizling és Jazz Napokon pástétomokkal, sajtokkal és hideg finomságokkal várja a vendégeket.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Főtámogató
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiatámogató
Szakmai szervezetek
Rozé Rizling Jazz Napok

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.