Az igazi, hagyományos kürtőskalács faszénparázson sül, frissen dagasztott, kovászos kalácstésztából készül. Jellegzetes ízét a belül puha, finoman kisült tészta és kívül a ropogós cukormáz ízharmóniája adja. És hogyan lesznek az egyszerű, faszénparázson sült kürtőskalácsból ilyen lenyűgözően szép, ellenállhatatlan és eszméletlen finom kürtős-desszertek? - annak csak a jó ízlés és a képzelet szab határt! De természetesen nagy gondossággal odafigyelünk az ízek harmóniájára és összhatására, illetve, hogy kürtőskalács-desszertjeink könnyen fogyaszthatóak legyenek és a legfontosabb, hogy megőrizzük a roppanós cukormázas kürtőskalács mivoltát, hogy a desszertekben is a kürtőskalács, mint fő alkotóelem kapja a főszerepet!
Algida Lounge
Oliva Étterem - Tapas & Wine
Az Oliva Étterem a veszprémi gasztronómia egyik legszerethetőbb színfoltja. Egy olyan hely, ahol a vendég, és a személyzet is jól érzi magát, ahol a vendégeknek az a benyomásuk, hogy olyan személyzet veszi őket körbe és szolgálja ki, akik szeretik a munkájukat, és azt professzionális szinten végzik. Az étterem a Rozé, Rizling és Jazz Napokon pástétomokkal, sajtokkal és hideg finomságokkal várja a vendégeket.
Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.