VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

M.C.S. Blues Band

Az M.C.S. Blues Band veszprémi blues zenekar története a 90-es évek közepére nyúlik vissza. A névadó – gitáros Csincsi Balázs és az énekes Wágner Balázs közös munkahelyükön már 1996-ban bluesról, saját számokról, zenekarról álmodoztak. Zenekarról 1998 áprilisa óta beszélhetünk, amikor is csatlakozott hozzájuk Németh Gábor basszusgitáros és Starcsevics András dobos és megtörtént az első próba. Még ez év októberében szállt be a közös zenélésbe Peresztegi Csaba szájharmonikás, aki azóta is nélkülözhetetlen színfoltja a zenekar játékának. A mai tagság 2009 óta létezik.

Zenekarunk a feldolgozások mellett kezdettől fogva törekedett a saját számok írására és ezekkel számos tehetségkutató fesztiválon indultunk el. Az itt szerzett díjak, helyezések inspiráltak bennünket a folytatásra és a további saját szerzemények írására. Első koncertünk a ma már legendának számító Enyhe Fintor klubban volt, ezt számos Veszprém megyei illetve országos fellépés követte klubokban, fesztiválokon. Több alkalommal játszottunk a Deák Bill Blues Band vendégzenekaraként, legjelentősebb szereplésünk a 2008-as Körcsarnokban megrendezett koncert előtt volt. Rendszeres fellépője együttesünk az országosan ismert veszprémi Utcazene fesztiválnak de játszottunk már a Pannónia, a Volt és a Sziget fesztiválon is. Az M.C.S Blues Band célja a blues műfajának életben tartása és annak népszerűsítése saját zenei világukon keresztül.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.