VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Jumping Matt & His Combo

Pribojszki Mátyás az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett szájharmonikás. Szólóban, különböző formációival, valamint zenekarával, a Pribojszki Mátyás Band-del már keresztül-kasul bejárta Európát és itthon is alig akad olyan klub vagy fesztivál, ahol ne lépett volna fel. 2018 februárjától új névvel, de az utóbbi években már megismert zenekari tagokkal folytatják zenei pályafutásukat, “JUMPING MATT AND HIS COMBO” néven. A név utal a frontember becenevére, valamint a zenekar egyedi zenei stílusára, ami egészen sajátos, szűk műfaji keretek közé nehezen szorítható. Alapvetően vidám “west coast jump”, improvizációkkal teli igényes zene, blues, boogie-woogie rock and roll elemekkel, mindez finoman megspékelve soul és funky érzésekkel. Pribojszki Mátyás régi vendég Veszprémben, 2017-ben Tom Jones előzenekaraként is lépett fel zenekarával, sőt egy számot közösen is eljátszott a sztárral.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.