VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Good Evening Mr. Blues

A hazánkban jól ismert szájharmonikás, Szabó Tamás, ezúttal az ’30 – ’50-es évek színes bőrű kultúrájában kalandozik, bemutatva az amerikai folk, country, blues kultúra megannyi színes árnyalatát. Repertoárjukon a régi tradicionális harmonikás bluesok ugyanúgy megtalálhatók, mint a könnyebb hangvételű rockabilly szerzemények, vagy éppen saját kompozícióik. A zenekari hangzáshoz, ebben a formációjában két fantasztikus zenészkollegáját kérte fel, hogy varázsolják el a közönséget. Sonny (gitár, ének) és Paszinger Zoltán „Singer” (nagybőgő) személyében. Sonny nevét már jól ismeri a hazai blues közönség. Tizenhat éves korától játszik mindenféle hazai fesztiválokon. Az akusztikus és kora elektronikus blues szerelmesének sajátos formációja a Sonny And His Wild Cows, Sonny elragadó színpadi jelenléte miatt, külföldön is nagyon népszerű. A Trió nagybőgőse sem ismeretlen a közönség számára, hiszen a Mystery Gang egyik alapítója, aki közel 20 évig volt a rockabilly trió oszlopos tagja.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.