VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Biga Live

Heincz Gábor BIGA, A Dal 2012 döntőse Learning to let go c.dalával. Ez a dal abban az évben az év legjátszottabb rádióslágere lett Magyarországon és Svédországban egyaránt.

2013 a Sztárban sztár első évadának döntőse, 2018-ban pedig A Dal döntőse Good vibez c.dalával. 2018 márciusában Gátlás sztriptíz c.nagylemeze Modern Pop/Rock kategóriában Fonogram dijat nyert.

2019-ben nevéhez fűződik az év egyik legnagyobb slágere a Koccintós, ami egy hamisítatlan Biga szerzemény Dr.BRS és Varga Viktor közreműködésével. A dal mára meghaladta a 32 milliós megtekintést, az országos rádiójátszási listák aktív szereplője és persze minden buli elengedhetetlen kelléke!

2020-ban Barta Tamás díjat kapott.

2022-ben megjelent legújabb nagylemeze, amelyről a Hiába üzenek c.dalhoz készült videókliphez Veszprém városa szolgált helyszínéül. 2023-ban megjelent legújabb dala, Mi maradtunk címmel.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.