VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobil applikáció :

Jegykedvezmények

- Kerekesszékes vendégeink és 1 fő kísérőjük részére 50 % kedvezményt biztosítunk a koncertek jegyárából. A kedvezményes jegy megvásárlására vonatkozó igényeket kizárólag e-mailen keresztül, az  info@veszpremfest.hu  címre küldött üzenetben tudjuk fogadni.

- 6 éves kor alatti gyerekek érvényes belépővel rendelkező kísérővel ingyen látogathatják koncertjeinket.

- Három vagy négy különböző koncertre történő, egyidejű, tetszőleges számú jegyvásárlás után 5% kedvezmény vehető igénybe. (Online vásárlás esetén a kedvezmény automatikusan levonásra kerül a vásárlás végösszegéből. A kedvezmény kizárólag a História Kertben vagy a VeszprémArénában megrendezett, nagyszínpados koncertjeinkre vonatkozik!)

- Öt vagy hat különböző koncertre történő, egyidejű, tetszőleges számú jegyvásárlás után 10% kedvezmény vehető igénybe. (Online vásárlás esetén a kedvezmény automatikusan levonásra kerül a vásárlás végösszegéből. A kedvezmény kizárólag a História Kertben vagy a VeszprémArénában megrendezett, nagyszínpados koncertjeinkre vonatkozik!)

- Veszprém kártyával rendelkező vásárlóink 10%-os kedvezménnyel vehetik meg jegyeiket fesztiválunk programjaira. A kedvezmény kizárólag személyesen, a veszprémi Tourinform irodában vehető igénybe. Veszprém, Óváros tér 2., Nyitva: hétfőtől péntekig 9-17 óra között

 

A kedvezmények nem összevonhatók!

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2021

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Főtámogató
Kiemelt támogatók
Médiatámogatók
Szakmai szervezetek
Fenntarthatósági partner

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.