VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Koós-Hutás Áron E.T. Project feat ZEEK

Koós-Hutás Áron neve sokak számára már más produkciókból is ismerős lehet, úgy mint a neves Budapest Jazz Orchestra, a vilagszerte turnezo Djabe jazz-world egyuttes az underground körökben ismert Pannonia Allstars Ska Orchestra vagy a balkán zenét játszó Guca Partyzans Brass Band. 

A legismertebb magyar előadók mellett (Charlie, Presszer, Illés zenekar, Caramel, Tóth Vera, Király Viktor…stb) az évek során lehetősége volt már több, nemzetközileg is ismert művésszel dolgozni és egy színpadra állni, beleértve többek között Peter Erskinet, Brian Culbertsont, Erik Truffazt, Steve Hackettet, Gulli Briemet, Gerard Presencert, Joe Lovanot, Joan Faulknert és Raul Midónt. 2014-ben hazánkat képviselte az I. világháború 100. évfordulójára létrehozott nemzetközi nagyszabású kezdeményezésben, melyre a híres olasz jazztrombitás, Paolo Fresu kérte fel.

Koós-Hutás Áront 2015-ben az év jazztrombitásának választotta a JazzMa.hu közönsége, ugyanebben az évben saját zenekarával az ET Projecttel megjelenő első lemezének ‘Milk and Honey’ című dalával Áron a Jazzy Dalverseny legjobb szólista díját nyerte el, lemezét a világhírű Kenny Garrett Quintet előtt mutathatta be a nagyközönségnek, 2017 májusában pedig E.T. Projectjével a németországi Gronau JazzFest nagyszínpadán a világhírű Till Brönner előtt mutatkozhatott be az európai nagyközönségnek. Szólistaként azóta meghívást kapott a világhírű Mezzoforte zenekar több koncertjére is.

Koós-Hutás Áron - trombita, szárnykürt 

Zana Zoltán - tenorszaxofon , EWI

Kovács Réka - ének, rap 

Zeek - rap

Tálas Áron - billentyűk

Barabás Tamás - basszusgitár

Oláh Gábor - dob

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.