VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

áRON feat. Szakonyi Milán és a GNS Horns

A Romhányi Áron vezette kilenc tagú zenekar a lendületes, magas energiaszintű előadásmódjával rendszerint elvarázsolja a közönségét, akár saját dalokat, akár United slágereket, akár feldolgozást játszanak. Áron rapelése, Szakonyi Milán egyedi hangszíne a Group’n’Swing teljes fúvóskara, valamint a minőségi hangszeres szólók egy igényes, és közben táncolható koncertben teljesednek ki. A zenekart 2022-ben Fonogram díjra jelölték “Az év szórakoztató zenei lemeze vagy hangfelvétele” kategóriában.

Romhányi Áron Artisjus díjas (“Az év könnyűzeneszerzője 2014”), eMRTon, többszörös Fonogram díjas zeneszerzőt és zongoraművészt a United zenekarból ismerheti a nagyközönség, többek között a Hófehér Jaguár, a Nincs ősz, nincs tél, Keserű méz, Hajnalban még a Nap is más, Végső Vallomás c. dalok fűződnek a nevéhez. Rendszeresen dolgozik Tóth Verával, Tóth Gabival, a Random Trip-el, Mihályi Rékával, illetve a Group’n’Swing zenei vezetője és egyik zeneszerzője (többek között a Ridikül magazin főcímzenéjévé választott “Retikül” c. dal szerzője). A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szerzett diplomát jazz zongora szakon 2001-ben, alapító tag a Romhányi Áron trió és a Loop Doctors zenekarokban.

Szakonyi Milán hazánk egyik legkülönlegesebb hangú énekese, aki amellett, hogy 2013 óta énekel az ország legismertebb jazz zenekarában, a Fonogram-díjas Balázs Elemér Groupban, a Budapest Voices a cappella csapat alapító tagja volt. Gitárosként, hangszerelőként, zeneszerzőként együtt dolgozik Boggieval, akivel a Bécsben megrendezett 60. Eurovíziós dalversenyen is együtt énekelt. Hangszerelt többek között Horányi Julinak is és jelenleg Hajdu Klárával dolgozik együtt. Emellett akusztikus szóló koncerteket ad és saját dalain dolgozik. 

Romhányi áRON: rap, zongora

Szakonyi Milán: ének, gitár

Szendőfi Péter: dob

Szuna Péter: basszusgitár

Rácz Roland: gitár, ének

Csík Tibor: trombita

Bille Gergő: trombita

Almási Attila: harsona

Bakó István: szaxofon

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.