VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Movits!

Movits!

Svédország északi részén, Luleå-ban indította útjára Johan és Anders Rensfeldt testvérpár a bandát, amit ma Movits! –ként ismerünk. Hozzájuk csatlakozott a szaxofonos Joakim Nillson, és hamar kikristályosodott közös szenvedélyük a swing iránt.

A swing korszak ütős és fúvós hangszerei által inspirálva kidolgozták azt a zenei stílust, amely Äppelknyckarjazz néven vált ismertté (Almatolvaj-jazz: az almalopó-nadrág után elnevezne, amit ’30 és ’40-es években a svéd utcagyerekek viseltek). Első albumuk, amely szintén az Äppelknyckarjazz nevet viselte, kanyargós és szokatlan hip hopos-swinges hangzásával  meghozta a csapat hazai és nemzetközi áttörését – ma Skandináviában, Európában, Japánban és az USA-ban is turnéznak.

Élő koncertjeiken mindig pörgősek és energikusak, függetlenül attól, hogy egy fesztiválon lépnek fel 10.000, vagy egy klubban 100 ember előtt. Nagyszerű stílus, fülbemászó dallam, újszerű hangzás, energikus élő show és 100 %-os táncolhatóság – a Movits! mindezt nyújtja.

www.movits.com

Äppelknyckarjazz Video

Fel Del Av Gården

 

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Támogatók
Szakmai szervezetek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.