VeszprémFest
Premium Music Festival
2023. július 12-16.  

  • Mobil applikáció :

Rost Andrea - A díva és a férfiak / közreműködik: Szervét Tibor

A Lőrinczy Attila által írt humoros produkcióban Rost Andrea hat népszerű áriát énekel zongorakísérettel Mozarttól Lehárig, Verditől Erkel Ferencig. Az áriák között a művésznő partnere Szervét Tibor Jászai Mari-díjas, érdemes művész lesz, aki hat különböző férfi karakter bőrébe bújik, hogy rövid párbeszédekkel és monológokkal megidézze az operavilág hat tipikus férfikarakterét: a menedzsert, a kritikust, a tenor partnert, a rendezőt a karmestert és a rajongót. Az egyedi hangvételű produkció világhírű és magyar művészek, szakemberek emlékirataiból, illetve Rost Andrea pályájának történeteiből merítve teremt fiktív, de archetipikus szituációkat és karaktereket.  

Zongorán közreműködik: Harazdy Miklós, rendező: Szabó Máté. A Szentendrei Teátrum és a Rost Andrea Művészeti Alapítvány közös bemutatója.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Főtámogató
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiatámogató
Szakmai szervezetek
Rozé Rizling Jazz Napok

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.