VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobil applikáció :

Jezsuita Templomkert esőhelyszíne

A Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér Veszprém modern kulturális agorája. Feladatuknak tekintik a minőségi kultúrához való hozzáférés biztosítását és az igényes szórakozási lehetőségek megteremtését éppúgy, mint a város alkotó közösségeinek befogadását és a magyar kultúra ápolását. 

A Hangvilla a kultúra egészére nyitott, a kulturális tradíciókat fundamentumként értelmező, de az alkotó újdonságoknak helyet adó, a kultúrát erőforrásként kezelő irányvonalat képviseli.

Közel 500 fő befogadására alkalmas hangverseny- és színháztermük mellett két kisebb rendezvényterem, két zenekari próbaterem, étterem, kávézó, ifjúsági szórakozóhely (Expresszó Klub) és kiállítások rendezésére alkalmas közösségi tér található épületünkben. 

8200 Veszprém, Brusznyai u. 2.

Térkép

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2021

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.