VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Mrs Columbo

A zenekar főhőse, Galambos Dorina, aki hihetetlenül sokoldalú és pozitív egyéniség, énekesnőként és dalszerzőként szívesen kalandozik különböző műfajok között. 2016-ban úgy döntött, hogy új alapokra helyezi 8 éve működő zenekarát. A nyitás a pop- és elektronikus zene irányába már 2015-ben elindult olyan, az Mr2 Petőfi Rádió által is játszott dalokkal, mint a Rainbow, és a Hunger, de azóta több magyar nyelvű saját szerzeménnyel is gazdagodott a repertoár.

Dorina mögött képzett, és felkészült zenészek garantálják a modern, szexi és lehengerlő megszólalást: Héjja Kati (billentyűs hangszerek), Heigl Laci (basszugitár, nagybőgő), Kovács Norbi (dobok).

Ezzel az új és haladó irányváltással nem titkolt céljuk, hogy minél szélesebb réteghez, és minél nagyobb színpadokra jussanak el.

Videók:

https://www.youtube.com/watch?v=Yyk_jT37s-A

https://www.youtube.com/watch?v=A3sBmFIN4R8

https://www.youtube.com/watch?v=h_lpUtNsPZQ

Lemez:

https://open.spotify.com/album/0uNeJhWi4Glpwi7Ho1tdJl

Elérhetőségek:

www.mrscolumbo.eu

www.facebook/mrscolumboband

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.