VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobil applikáció :

Elmaradt koncertek belépőjegyeinek kezelése

Tájékoztató az új időpontban megrendezett és törölt koncertek belépőjegyeiről 

Az elhúzódó koronavírus-járvány miatt néhány 2020-ra valamint 2021-re meghirdetett programunk nem került megrendezésre az előzetesen bejelentett időpontban. Az érintett koncertekre megváltott belépőikkel kapcsolatban az alábbi lehetőségről szeretnénk tájékoztatni Önöket.

Jamie Cullum

A 2021. július 14-re meghirdetett koncert elmaradt, nagy örömünkre azonban a művész 2022. július 12-én színpadra lép Veszprémben. A már megváltott koncertjegyek automatikusan érvényesek az új időpontra.

Postmodern Jukebox, Juan Diego Flórez, Dido

Az előadók 2020 júliusára meghirdetett előadásai elmaradtak, a koncertek belátható időn belül nem kerülnek megrendezésre a VeszprémFest programjaiként. Megköszönve eddigi türelmüket és bizalmukat, koncertjeggyel rendelkező közönségünk számára a következő lehetőségeket szeretnénk felajánlani:

Belépőjegyüket 2022 június 30-ig azzal azonos értékű Szabad Felhasználású Jegyre cseréljük, mely 2022-ben megrendezett fesztiválunk bármely koncertjére beváltható lesz a szabad helyek függvényében.

SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JEGY IGÉNYLÉSÉHEZ KATTINTSON IDE

Azok számára, akik nem kívánnak élni a Szabad Felhasználású Jegyre váltás lehetőségével, belépőjegyük árát a feldolgozást követően 60 napra visszatérítjük!

JEGY VISSZAVÁLTÁSSAL KAPCSOLATOS IGÉNYÉT ITT JELEZHETI

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2021

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Főtámogató
Kiemelt támogatók
Médiatámogatók
Szakmai szervezetek
Fenntarthatósági partner

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.