VeszprémFest
Premium Music Festival
2023. július 12-16.  

  • Mobil applikáció :

Anna Netrebko, Yusif Eyvazov

A 21. század vezető primadonnája, Anna Netrebko szoprán klasszis lesz annak a gálának a világsztár fellépője, amelynek Verdi operákból összeállított műsorát a fesztivál harmadik napján élvezheti a közönség. Az előadáson elhangzanak az Aida, a Rigoletto, a Machbet, az Otello és a La Traviata egyes áriái. Anna Netrebko mellett színpadra lép férje, az azerbajdzsáni tenor, Yusif Eyvazov, vezényel: Michelangelo Mazza.

Anna Netrebko jelenleg a világ legkeresettebb operaművészeinek egyike. 1994-től kezdődő illusztris karrierje során fellépett a műfaj összes jelentős szentélyében, így a milánói Scalában és a New York-i Metropolitan Operában is, de a művésznő volt a 2014-es téli olimpia nyitóünnepségének kiemelt szólistája és koncertezett a moszkvai Vörös téren is. Netrebko volt továbbá az első komolyzenei művész, akit a Time magazin a világ 100 legbefolyásosabb emberei közé választott.

Koncertrepertoárjában számos operaklasszikus szerepel, de Yusif Eyvazovval előadott szerelmes duettjei is hihetetlenül népszerűek. Karrierje során elnyerte a német Bambi-díjat és az Egyesült Királyság Classical BRIT Awards díját „Az év énekese” és „Az év női előadója” kategóriában, valamint három Grammy-jelölést is kapott.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Főtámogató
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiatámogató
Szakmai szervezetek
Rozé Rizling Jazz Napok

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.