VeszprémFest
Premium Music Festival
2023. július 12-16.  

  • Mobil applikáció :

Joss Stone

Előzenekar: Stereo Swing Live Act

Öt évvel ezelőtti, zajos sikert arató veszprémi koncertje után “20 Years of Soul“ című műsorával ismét a fesztivál vendége lesz Joss Stone. A Grammy- és Brit-díjas énekesnő és dalszerző mindössze 16 éves volt, amikor berobbant a nemzetközi zenei élet elitjébe debütáló albumával a „The Soul Sessions” című anyaggal. Azóta összesen nyolc lemezzel örvendeztette meg rajongóit, és még tovább tökéletesítette sajátos, soul, r’n’b, reggae, világzene vagy éppen hip-hop ihlette zenei stílusát. 

Olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint  James Brown, Herbie Hancock, Stevie Wonder, Sting, Mick Jagger, Robbie Williams, Rod Stewart, Gladys Knight, Solomon Burke, Blondie, Smokey Robinson, Melissa Etheridge, de közreműködött Jeff Beck és Ringo Starr albumán is. Legutóbbi, 2022-ben megjelent lemezén, a Never Forget My Love-on pedig együtt dolgozott a Eurythmics férfihangjával, a zeneszerző – producer Dave Stewarttal. Pályája során megszámlálhatatlanul sok koncertet adott, körbeturnézta az egész világot, fellépett a Super Bowl előtt és énekelt a 2005-ös Grammy díjátadón.

Joss Stone 2023-ban ünnepli fényes zenei karrierjének 20. évfordulóját. A művésznő ez alkalomból európai turnéra indul és számos nyári fesztiválon is fellép. Így a VeszprémFesten is, ahol legújabb lemezének és örökérvényű slágereinek dalaival emlékezetes zenei utazásra viszi a közönséget.

Előzenekar

Stereo Swing Live Act

Kapunyitás: 19:00, előzenekar kezdés: 20:00

 

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Főtámogató
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiatámogató
Szakmai szervezetek
Rozé Rizling Jazz Napok

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.