Főtámogató
15. VeszprémFest
Premium Music Festival
2018. július 11-14.

  • Mobil applikáció:

Pesti Sikk

Pest megér egy estet. Dalok a szerelemről, a barátságról, az elegáns pesti életről....

A divat változik, a stílus örök és mindenféle irányzaton átível. A felcsendülő dalok története ezer arcát mutatja a szövevényes női léleknek, a romantikus eszményű férfi és nő közötti kapcsolatnak, a fondorlatos, néha szelíd, néha buja női karakternek, a sikkes városi lét megidézésének. Kedvesen bohókás, könnyed, légies, a végtelenségig kalandos történeteket mesélünk el előadásunkban. Hanyag elegancia, bájos női líra, kortalan nívós zenei csemege….

A Pesti Sikk zenekar stílusa sikkes, elegáns néha extravagáns. Megvan a saját nyelvezete, újszerűen fogalmaz meg örök témákat emberi kapcsolatokról, az elegancia és a kor kifinomult, szenvedélyes módján. Mire számíthatunk az előadás során? Szerelemre, inspirációra, vidám társaságra, sikkes mulatságokra, színes és erős életigenlésre és sok-sok zenére, 21. századi köntösbe bújtatva.

A zenekar tagjai:
Kiss Kamilka (ének)
Lőrincz Ádám (zongora)
Molnár Péter (nagybőgő)
Csóka Péter (gitár)
Vas Gyuszi (dob)

A repertoárból:
Engem nem lehet elfelejteni
Nékem csak Budapest kell
Hamvadó cigarettavég
Kétszer kettő néha öt
Este fess a pesti nő
Hívj fel drágám
Pá kis aranyom
Tikk-Takk
Cupido

A Pesti Sikk „Vár a Balaton” című szerzeményével a 2015. évi Jazzy Dalversenyben a Jazzy rádió hallgatóinak szavazatai alapján, több mint 200 nevező közül a 2. helyezést érte el, valamint a „Legstílusosabb előadó” különdíját is magáénak tudhatja.

Főtámogató
Kiemelt támogatók
Támogatók
Kiemelt médiatámogató
Médiatámogatók
Együttműködő partnerek