Főtámogató
15. VeszprémFest
Premium Music Festival
2018. július 11-14.

  • Mobil applikáció:

Házirend

A jegyvásárláshoz és a fesztivál látogatásához kapcsolódó szerződési feltételek

A VeszprémFest zenei kulturális fesztivál (továbbiakban Rendezvény) szervezője a Veszprémi Ünnepi Játékok Közhasznú Nonprofit Kft. (továbbiakban Rendező).
A Rendezvényre történő jegyvásárlással Látogató elfogadja a Rendező által létrehozott, a Rendezvény előadásaira vonatkozó jelen szerződési feltételeket.

Esőhelyszín

A szabadtérre meghirdetett előadások esetében Rendező esőhelyszínt hirdet meg. Az előadások tényleges helyszínéről Rendező a Látogatókat az előadás napján 14 óráig tájékoztatja weboldalán, facebook oldalán és telefonos applikációjában, illetve ugyanezen időponttól Rendező jegyirodájában lehet tájékoztatást kérni személyesen, e-mailben vagy telefonon (8200 Veszprém, Óváros tér 22. • +36 88 800 900 • info@veszpremfest.hu).

Látogató tudomásul veszi, hogy az előadás esőhelyszínen való megtartása miatt nem illeti meg elállási jog. Látogató tudomásul veszi továbbá, hogy a szabadtéri és az esőhelyszín nézőterének eltérő alapterületéből fakadóan a jegyek nem feltétlenül ugyanabba a sorba/számozott székre szólnak a két helyszínen.

Korlátozott láthatóság

A Szentháromság téren, a Várban felállított nézőtéren előfordulhat, hogy bizonyos ülőhelyekről – függően a fellépő művész színpadi felállásától – a produkció nem teljes mértékben látható. 

Előadás meghiúsulása

Az időjárás miatti félbeszakítás, idő előtti befejezés, vagy késleltetett kezdés mellett is rendben megtartottnak kell tekinteni az előadást, amennyiben az előadás több mint fele rendben megtartásra került, illetve az előadás kezdése az előadás tervezett hosszához képest 50 %-nál kevesebbet csúszik, vagy 25 %-nál kevesebb ideig kell szüneteltetni.

Az előadás esetleges meghiúsulása esetén Rendező a Látogatót és a más jegyértékesítőket tájékoztatja a jegyek visszaváltásának folyamatáról, helyszínéről, határidejéről. A visszaváltásra az előadás dátumától számított legfeljebb 30 napon belül, az eredeti belépőjegy és a vásárlást igazoló bizonylat felmutatása mellett van lehetőség. A Belépőjegy árán felül, - amelyet a visszaváltást végző köteles teljes értéken visszaváltani - sem a Rendező, sem a visszaváltást végző nem köteles semmilyen vélt vagy valós kár, költség megtérítésére. A Rendezvény elmaradásán kívül egyéb esetekben a belépőjegyek visszaváltására nincs mód.

Kép- és hangfelvétel

A Rendezvényről kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen a Rendezvény látogatói rögzítésre kerülhetnek; a Rendezvény látogatója ebből fakadóan nem támaszthat sem a Rendező, sem a felvétel jogos felhasználója felé semmilyen igényt, továbbá a felvételek nyilvánosságra hozatalához az érintett személy hozzájárulása nem szükséges.

Akadálymentesítés

Kerekesszékkel közlekedő személyeknek és kísérőjüknek lehetőségük van gépkocsival felhajtani a várba, a koncert-terület bejáratáig, majd a parkolást a várnegyeden kívül, hivatalos parkolóhelyen kell megoldaniuk (a várban nincs hely a gépkocsik számára). Az engedélyhez a gépkocsi rendszámát a következő email címre szükséges megküldeni: szily.krisztina@veszpremfest.hu. Akadálymentes mosdó a koncert területén a Dubniczay-Palotában található (bejárat az épületbe a tribün mellett).

A Veszprém Aréna akadálymentesített.

Egyéb

A Rendező fenntartja a jogot a fellépő művész személyében, a szereposztásban, illetve a Rendezvényben történt kisebb vagy indokolt esetben nagyobb változtatásra. Amennyiben a Belépőjegyen más nem kerül feltüntetésre, a belépőjegy a belépőjegyen feltüntetett Rendezvényre egyszeri alkalommal történő belépésre jogosítja fel annak felmutatóját, egy főt. Elveszett, megrongálódott, megsemmisült belépőjegy pótlására nincs lehetőség.

A rendezvény biztonságos lebonyolításának érdekében a helyszínre üveget, bármilyen veszélyes tárgyat, továbbá videokamerát, fényképezőgépet bevinni tilos. A nézők magatartásából származó káreseményekért a Rendező nem vállal felelősséget.

Esős idő esetén esernyő helyett esőköpeny használata javasolt.

A Rendezvény területére a jogszabályban meghatározott segítő kutyákon, vakvezető kutyákon és rendőrségi kutyákon kívül háziállat nem vihető be.

Főtámogató
Kiemelt támogatók
Támogatók
Kiemelt médiatámogató
Médiatámogatók
Együttműködő partnerek